Till innehållet
Till innehållet

Studievägen 56 och 58 i Jakobsdalen

I Borlänges nya stadsdel Jakobsdalen bygger Tunabyggen två punkthus med sammanlagt 94 lägenheter i form av ettor, tvåor och treor. Inflytt planeras till 1 april 2021. Lägenheterna har legat ute för intresseanmälan under tiden 12–25 augusti. Därefter publiceras de lägenheter som är lediga ut under Sök ledigt och ligger då ute under fem dagar för intresseanmälan. Håll utkik!

Nästa visning: 23 november kl 18.00 på Storgatan 22. Du kan även göra en virtuell rundvandring i en etta, tvåa och trea – klicka här.

Tunabyggens två hus på Studievägen är det första som byggs i Jakobsdalen. Husen ligger mittemot Nygårdskolan, blir sju våningar höga och innehåller ettor, tvåor och treor.

Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har balkong – ettorna har inglasade balkonger som ger ett extra rum delar av året. En del tvåor har vinkelbalkong.

Genom att på gården erbjuda låsta cykelförråd med cykelpump, och ett särskilt cykelförråd anpassat för lastcyklar, vill vi underlätta för de boende att använda cykel. Närheten till centrum, Kupolen och Norra Backa handelsplats och fina cykelvägar gör det enkelt att ta sig fram med cykel.

Busshållplatser finns nära området med bussförbindelser till bland annat Borlänge centrum och Falun.

Lägenhetstyper

De totalt 94 lägenheterna fördelas på 24 ettor, 42 tvåor och 28 treor.

En helt ny stadsdel

Jakobsdalen är en helt ny stadsdel som växer fram i västra Borlänge, nära Nygårdsdalen, Framtidsdalen och Jakobsgårdarna.

Jakobsdalen ska byggas med fokus på ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Målet med Jakobsdalen är att skapa ett modernt bostadsområde med trivsam livsmiljö och olika boendeformer. Flera aktörer kommer att bygga här och Tunabyggen är en.

Fakta:

Antal lägenheter: 94
Rum: 1-3
Boarea: 34 - 74 kvm
Hyra: 5043 - 8687 kr/mån
Inflyttning: 1 april 2021

Snabblänkar

Inflyttning 1 april 2021.

Intresserad?

Lägenheterna på Studievägen 56 och 58 låg ute för uthyrning från den 12 augusti till och med den 25 augusti.

Av de som lämnat intresse för en lägenhet går erbjudande till de tio med flest ködagar. Av de som tackar ja tilldelas lägenheten till den med flest ködagar. Tackar alla tio nej går erbjudande till de tio nästa och så vidare. Uthyrningsprocessen kommer att pågå under hela september innan det är klart vilka som fått vilken lägenhet.

Om inte alla lägenheter blir uthyrda kommer de att publiceras på nytt här på webbplatsen under Sök ledigt. Där anmäler du ditt intresse. Har du inte tillgång till Internet kontaktar du vårt Kundcenter på telefon 0243-733 00. Du kan anmäla intresse för max tre lägenheter samtidigt.

Observera att om du inte redan är registrerad i vår bostadskö, ska du börja med att registrera dig där.

Håll utkik efter om/när lediga lägenheter publiceras!

Planritningar och hyra - pdf

Här beskriver man tabellen om det behövs

Antal rum

Storlek

Hyra


1 rok

35 kvm

5000 kr/mån

Planritning

1 rok

35 kvm

4000 kr/mån

Planritning

2 rok

57 kvm

6000 kr/mån

Planritning

Översikt

Översikter på de olika våningsplanen med lägenhetstyper.

Rökfritt

Husen och lägenheterna är helt rökfria. Rökning är tillåten endast på avsedda platser utomhus. I lägenheter, trapphus och på balkonger är det rökfritt.

Faktabroschyr

I vårt Bofaktablad hittar du mer information om lägenheterna:

Vill du veta mer om ytskikt, material och färger finns de utställda i en miniutställning i vårt väntrum på Tunabyggens huvudkontor, Utanforsgränd 2. Välkommen att titta och känna under våra ordinarie öppettider!

Bilder - 1 rum och kök

Bildspel där man pekar ut en mapp med bilder i bildarkivet

Bilder - 2 rum och kök

Bilder - 3 rum och kök

Rundtur i 360 grader

Via länkarna nedan kan du klicka dig runt i tre olika lägenheter:
(Länkarna öppnas i ett nytt webbfönster)

Film

Följ bygget

Här kan du följa bygget. Det senaste fotot ligger överst. Byggstarten var april 2019 och beräknad inflytt är 1 april 2021.

Länkar

Senast uppdaterad: