Till innehållet
Till innehållet

Nyhetsarkiv


 • Foto av en glad tjej som svänger sitt mörkbruna hår.
  Sommarjobb som aktivitetsledare
  Är du mellan 16 och 19 år? Är du glad, positiv och ansvarsfull och tycker att det skulle vara roligt att jobba med sommaraktiviteter i våra bostadsområden under sommarlovet? Då vill vi att du söker sommarjobbet som aktivitetsledare hos oss senast den 17 mars 2024. 
  Läs mer

 • Foto av Borlänge handbollsklubbs herrlag, samlade på plan med ryggarna mot kameran, med händerna höjda till hälsning.
  Fri entré till handboll i helgen
  Tunabyggen är matchens företag på söndag den 3 mars när Borlänge Handbollsklubb möter HK Silwing-Troja i Maserhallen. Herrmatch kl 13.00
  och dammatch kl 15.15. Fri entré för våra hyresgäster!
   
  Läs mer

 • Porträttfoto av Maria Bergfält utomhus, framför en röd byggnad
  Maria Bergfält vd från 1 mars 2024
  Tunabyggens styrelse har beslutat att utse Maria Bergfält till vd i Tunabyggen från och med 1 mars 2024. Maria Bergfält har varit tillförordnad vd sedan i december och var tidigare vice vd och ekonomichef i tre år. 
  Läs mer

 • Bild
  Ny krögare på Hagalund
  Från och med november 2023 finns det en ny krögare, Peter Sundlöf med personal som driver Restaurang Stora Parken i Hagalundshuset vid seniorboendet på Parkgatan 8-12.
  Läs mer

 • Foto av tre medarbetare som står i en trappa och pratar.
  Marknadschef till Tunabyggen
  Vi söker en marknadschef som ska leda och driva vårt marknadsföringsarbete och utveckla vår marknadsorganisation. Som vår marknadschef arbetar du med att bygga Tunabyggens varumärke, stärka relationen med våra kunder och marknadsföra våra produkter/tjänster där marknadsanalysen har en central roll. 
  Läs mer

 • Bild
  Teletekniker - ledig tjänst
  Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som elektriker eller med att installera säkerhetslösningar, teleteknik eller styr/regler. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat installationer av larm- och passagesystem, felsökningar och akut service. Du kommer att ansvara för planerat underhåll och akutservice samt aktivt arbeta med förbättringsåtgärder på våra anläggningar. Sista ansökningsdag är 2024-03-03, intervjuer och tillsättning kan ske tidigare. 
  Läs mer

 • Bild
  Serviceelektriker – ledig tjänst
  Vi söker dig som är utbildad elektriker och har minst tre års erfarenhet av installation och/eller service av elanläggningar. Du är praktiskt lagd, gillar problemlösning och uppskattar att arbetet varierar mellan elarbeten, mindre fastighetsreparationer och fastighetsunderhåll. Sista ansökningsdag är 2024-03-03, intervjuer och tillsättning kan ske tidigare. 
  Läs mer