Till nyhetsarkivet

Tunabyggen hjälper till som matsalsvärd

Personal från Tunabyggen kommer de kommande veckorna att finnas på plats och hjälpa till som matsalsvärdar vid
Forssaklackskolan.

– För oss på Tunabyggen är det självklart att ställa upp och hjälpa till där resurser behövs i den situation som kommunen befinner sig i på grund av den pågående pandemin, säger Jörgen Olsson, vd.

– För en vecka sedan fick Tunabyggen en förfrågan från kommunen om att ställa upp med personella eller materiella resurser med anledning av Coronapandemin. Vi svarade ja direkt, med förbehållet att vi behöver 24 timmar på oss för att kunna planera och inställa oss där vi behövs.

Nu finns ett schema  framtaget för de medarbetare som under kommande veckor ska finnas på plats i Forssaklackskolans matsal.

– Facket är informerat och de är mycket positiva till att vi som bolag ställer upp och bidrar i den här speciella situationen. Som vd är jag glad och stolt över att vår personal på ett självklart sätt visar engagemang och är beredda att göra något som definitivt ligger utanför deras ordinarie uppdrag, säger Jörgen.

På plats under det första passet i matsalen fanns Ari Perdén, fastighetsvärd, Jörgen Olsson, Vd och Kenneth Persson, styrelseordförande.

Tre personer från Tunabyggen står i en matsal

Jörgen Olsson, Vd,  Ari Perdén, fastighetsvärd och Kenneth Persson, styrelseordförande.

Se filmen från Forssaklackskolans matsal