Till nyhetsarkivet

Restaurang Gläntan i Hagalundshuset är invigd

Den efterlängtade restaurangen, som också är öppen för allmänheten, har nu invigts! Aktiviteter och gemenskap ingår i konceptet!

Vi siktar på att utveckla våra seniorboenden och boendekoncept för att möta våra aktiva seniorers behov.

– Hagalundshuset och Restaurang Gläntan blir starten för boende med tjänster, service och aktiviteter för att skapa öppenhet, delaktighet, engagemang och social samhörighet! säger Olle Rigborn, styrelsens ordförande Tunabyggen. Det hoppas vi uppnå tillsammans med företagaren, Anders Bojfeldt, i detta projekt.

– Vi hoppas att det blir en trevlig mix av restauranggäster! Här kommer det att äta studenter och vanliga restauranggäster fördelat över lunchen och så kommer vi att göra bra erbjudanden till våra seniorer. De boende i Hagalundshuset kommer också att kunna gå på bingokvällar, trubadurafton, allsångsträffar, filmvisningar mm som kommer att arrangeras. Och självklart kommer de att vara delaktiga i vilka aktiviteter som erbjuds! För redan nu har jag fått kontakt med härliga seniorer som vill vara delaktiga i aktiviteterna, berättar Anders Bojfeldt, Restaurang Gläntan.

Mer om invigningen

Håll utkik efter en film från invigningen som vi kommer att lägga ut på www.facebook.com/tunabyggen inom kort.

Dt har en trevlig artikel om invigningen. Läs mer på Dt.se