Till innehållet
Till innehållet
En kvinna med en elcykel står framför ingången av Tunabyggens kundcenter.

Att vara anställd hos oss

Vi som arbetar med bostäder känner varje dag att vi arbetar med människors livsmiljö och möjligheter. Ett viktigt och spännande uppdrag. Oavsett roll i företaget arbetar vi för att våra hyresgäster ska trivas.

Vi vill att Tunabyggen ska vara ett föredöme som allmännyttigt bostadsbolag. Ägare, hyresgäster och medarbetare ska känna förtroende och stolthet över företaget. Då Tunabyggen är miljö- och kvalitetscertifierade genomsyrar det vår verksamhet och hur vi jobbar. Och i fokus ligger vårt hållbarhetsarbete, det vill säga att både vår verksamhet och det sätt vi arbetar för att utveckla Borlänge ska vara ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbar.

Vår värdegrund

Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du agerar utifrån vår värdegrund. Det gäller både i ditt möte med våra kunder, kollegor och andra.

Tunabyggens värdegrund:

  • Jag finns här för våra kunder
  • Jag ser möjligheter
  • Jag möter varje människa med respekt

Hälsa och trivsel

Tunabyggen strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som arbetar för en god arbetsmiljö som möjliggör balans mellan arbete och fritid. Vi tror att både företag och medarbetare mår och presterar bättre om vi trivs på jobbet. Därför arbetar vi med ett aktivt förebyggande hälsoarbete. Vi subventionerar olika typer av friskvård och uppmuntrar på olika sätt våra medarbetare till att leva ett hälsosamt liv.

Exempel på förmåner

  • Kaffe och frukt på arbetsplatsen
  • Friskvårdsbidrag, varje år.
  • Bidrag till massage, kiropraktor, naprapat etc. ett antal gånger per år.
  • Terminalglasögon.
  • Förmånligt pris på resekort hos Dalatrafik.
  • Hyrköp av förmånscykel etc.

Fritidsföreningen After Work

After Work är en fritidsförening för Tunabyggens anställda som anordnar olika typer av aktiviteter utanför ordinarie arbetstid som ska främja hälsa och sammanhållning inom Tunabyggen. Blir du medlem kan du ta del av både aktiviteter och erbjudanden under året, till exempel kan vi köpa biobiljetter och biljetter till sportevenemang till bra priser. Aktiviteterna är uppskattade och varje år anordnar vi nya aktiviteter på förslag från föreningens styrelse och föreningsmedlemmarna. Exempel på aktiviteter som vi har haft är Thailändsk matlagning, travkväll på Dalatravet, tacokryssning, folkrace och ljusstöpning.

Delar av en båt och personer på däck, med en vy över skogsklädda öar, vatten och solnedgången. 

Tacokryssning

I förgrunden hålls en tallrik med pizza och sallad och där bakom är en folkracebil.

Folkrace med pizza

En kvinna håller i en metallram där det hänger ljus för stöpning.

Ljusstöpning

Senast uppdaterad: