Till innehållet
Till innehållet
Bild på Tunabyggens huvudkontor

Arbeta hos Tunabyggen

Vill du arbeta i ett företag som arbetar affärsmässigt och med samhällsansvar? Söker du ett utvecklande, intressant och roligt jobb? Välkommen till Tunabyggen!

Att arbeta i ett bostadsföretag innebär att du arbetar med något av det viktigaste i livet. Bostaden och hemmet är nämligen basen för ett bra liv. Att ha en bostad, ett eget hem, är viktigt för varje enskild Borlängebo. Bostäder är också en förutsättning för att Borlänge ska växa och utvecklas.

Vi som arbetar med bostäder känner varje dag att vi arbetar med människors livsmiljö och möjligheter. Ett viktigt och spännande uppdrag. Oavsett roll i företaget arbetar vi för att våra hyresgäster ska trivas och känna stolthet över att bo hos oss.

Vi vill att Tunabyggen ska vara ett föredöme som allmännyttigt bostadsbolag. Ägare, hyresgäster och medarbetare ska känna förtroende och stolthet över företaget. Vår verksamhet ska vara ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbar.

Genrebild på personal

Vår strävan är att:

  • Vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarna trivs, känner ansvar, är flexibla och vill utvecklas.
  • Vi utvecklar vår organisation och motiverar våra medarbetare genom att koppla kompetensutveckling till företagets mål.
  • Vi arbetar för en god arbetsmiljö med balans mellan arbete och fritid.
  • Vi säkerställer att våra chefer har rätt kompetens och förutsättningar för sitt ledarskap.

Våra medarbetare

Många i företaget har arbetat hos oss länge och många är unga och nyutbildade. Tillsammans utgör de en personalstyrka som ger oss en bra bredd av lång erfarenhet, kompetens och nytänkande. I Tunabyggen har flera medarbetare getts möjlighet till utveckling och karriärbyten inom företaget.

Vår värdegrund

Som medarbetare hos Tunabyggen förväntar vi oss att du agerar utifrån vår värdegrund. Det gäller både i ditt möte med våra kunder, kollegor och andra.

Tunabyggens värdegrund:

  • Jag finns här för våra kunder
  • Jag ser möjligheter
  • Jag möter varje människa med respekt

Hälsa och trivsel

Tunabyggen bedriver ett aktivt förebyggande hälsoarbete. Vi subventionerar träningskort och uppmuntrar på olika sätt våra medarbetare till att leva ett hälsosamt liv. Vår aktiva fritidsklubb After Work arrangerar trevliga aktiviteter för medlemmarna på fritiden.

Exempel på yrkesgrupper på Tunabyggen

Fastighetsvärd, miljövärd, fastighetstekniker, drifttekniker, hantverkare, elektriker, och områdeschef. Bosocial samordnare, chef fastighetsservice, kundcentermedarbetare, administrativ assistent och kundcenterchef. Controller, redovisningsekonom, ekonomiassistent, redovisningschef och administrativ chef. Systemförvaltare, IT-strateg, upphandlingsstrateg, miljöstrateg, löneassistent och hr-generalist. Miljö- och kvalitetssamordnare, hr-chef, byggprojektledare, projektsamordnare, projektledare energi/vvs, energistrateg och teknisk administratör. Förvaltare, förvaltare utemiljö, bygg- och förvaltningschef. Marknadsstrateg, kommunikationsstrateg, lokalutvecklare, studentkoordinator och marknadschef.

Senast uppdaterad: