Till nyhetsarkivet

22 nya lägenheter i Jakobsgårdarna

I början av nästa år står 22 nya ljusa moderna lägenheter inflyttningsklara i Jakobsgårdarna.Tiden för intresseanmälan har nu gått ut.

Kvarteret Solen

I två nybyggda hus, med adresserna Meteorgatan 9 och 17, erbjuder vi totalt 22 lägenheter, fördelade på: Sex lägenheter på ett rum och kök, fem lägenheter på två rum och kök och elva lägenheter på tre rum och kök.

Lägenheterna ligger i kvarteret Solen mitt i Jakobsgårdarna. Bor du på nedre plan har du egen ingång och uteplats och på övre plan har du loftgång och balkong i två olika väderstreck.

 

Mer information om lägenheterna

Vi har samlat information om de nya bostadshusen, lägenheterna, om de ytskikt t ex färger och material vi använder. Här kan du också läsa om det som gäller för ansökan av parkeringsplats, vilket du måste göra separat!  

Vi bygger fler bostäder

Är det inte rätt tillfälle för flytt just nu? Tunabyggen planerar för fler nya bostäder på Studievägen, Läroverksvallen och i Skräddarbacken inom de närmaste åren. Läs mer om våra planer för nyproduktioner.

Fördelar med att hyra

Att hyra istället för att äga sin bostad har många fördelar och ger dig nya möjligheter. Du får mer fritid – vi tar mer ansvar. Att bo i en hyresrätt innebär att du är fri att flytta när du vill efter tre månaders uppsägningstid och att vi tar hand om en rad arbetsuppgifter som kan kännas betungande.

Med hyran köper du dig frihet att använda din fritid till annat än att hålla ordning på huset och i trädgården. Du behöver inte heller oroa dig för skadegörelse eller kostnaden för renoveringar på det egna huset. Det är vårt ansvar och vår uppgift att se till att alla uppgifter som följer med skötseln av ett hus blir utförda snabbt och med minsta möjliga intrång på boende och trivsel.

Naturligtvis fritar detta inte våra hyresgäster från ansvaret att vårda och sköta både den egna bostaden och de allmänna utrymmena väl. Varsamhet och omtanke minskar inte bara risken för att akuta fel ska uppstå. Det betyder framför allt att trivseln ökar, både den egna och för grannarna.