Till innehållet
Till innehållet
Foto av en hand som håller en mobiltelefon med BankID-appen öppen.

Nyheter på tunabyggen.se

Du kan nu logga in med BankID här på webben. Det är en av nyheterna här på nya tunabyggen.se. Via Mina sidor gör du din felanmälan. Där kan du också se dina fakturor, se OCR-nummer, följa dina ärenden, boka kvarterslokal mm. Du som söker bostad gör dina intresseanmälningar och hanterar dina erbjudanden via Mina sidor.

 

Nyheter

Med nya tunabyggen.se gör vi det enklare för dig som hyresgäst och för dig som står i kö:

  • Snabb och säker inloggning med BankID. För dig som inte har BankID finns fortfarande möjligheten att logga in med användarnamn och lösenord.
  • Digital signering av hyresavtal och uppsägningar ger en smidigare hantering med kortare handläggningstider.
  • Du gör din felanmälan dygnet runt via Mina sidor. Endast akuta felanmälningar görs via telefon. Du som inte har tillgång till Internet kan även fortsättningsvis ringa in din felanmälan till vårt Kundcenter. Du kan inte göra felanmälan via e-post.

Ködagar

Du behåller dina samlade ködagar och fortsätter samla ködagar precis som tidigare, men ditt ködatum kan se annorlunda ut i systemet. Detta beror på att vi har bytt fastighetssystem och alla köande och alla hyresgäster har flyttats över i ett nytt system. Dina insamlade ködagar har flyttats med.

Bevakning/prenumeration

Du som har bevakning/prenumeration på lediga lägenheter behöver nu lägga in en ny bevakning.

Erbjudanden

Erbjudanden kommer inte längre via sms. Har du gjort en intresseanmälan för en lägenhet, bilplats eller ett förråd bevakar du dina erbjudanden via Mina sidor.

Ärenden

Eftersom vi har bytt system kan du inte se historik eller följa ärenden som är gjorda före den 15 november 2021.

Registrering och inlogg på Mina sidor

Beroende på vad du söker och vilket typ av hyresavtal du har finns det nu olika kundanpassade ingångar:

  • Registrering och Mina sidor: för dig som söker bostad, bilplats, förråd och för dig som är hyresgäst hos oss med avtal på bostad, bilplats eller förråd.
  • Registrering och My pages Student: För dig so söker och hyr studentboende hos oss.
  • Registrering och Mina sidor Lokal: För dig som söker en kommersiell lokal, bilplats eller förråd kopplat till din lokal och för dig som är lokalhyresgäst.
Senast uppdaterad: