Till innehållet
Till innehållet
På bilden en elbil håller på att laddas.

Laddbox för elbil

Har du elbil, eller funderar du på att skaffa en? För dig som idag är kund hos oss kan vi erbjuda el-laddning. För att kunna ta del av detta erbjudande måste du ha en motorvärmare vid din bilplats.

Vi reserverar oss för att ledningar och säkringar har tillräcklig kapacitet vid just din plats. Vi gör en kostnadsfri bedömning om det är möjligt med laddning på platsen, när en intresseanmälan kommit in. Det handlar bland annat om att säkerställa att elsystemet har kapacitet för att klara en installation.

Ladda din elbil med appen Monta Charge

Tunabyggen samarbetar med Borlänge Energi via laddtjänsten "Monta Charge". Det innebär att du betalar för din faktiska elförbrukning när du laddar bilen plus en fast månadskostnad. Priset per kWh baseras på ”Borlängepriset” med ett påslag för Tunabyggens kostnader (för aktuellt pris se appen).

Pris per månad

Priset för en laddbox är 250 kr/månad. Kostnad för p-platsen och elförbrukning tillkommer.

Så gör du för att komma igång

  1. Ladda ner appen ”Monta Charge” på App Store eller Google Play-butiken.
  2. Skapa ett konto.
  3. Välj Jag i den nedre menyraden
  4. Klicka på Personlig Wallet
  5. Registrera ditt betalkort
  6. Börja ladda!

Offentliga stationer syns i appens karta. Du kan starta laddningen med Montas app, QR-kod på laddstationen eller med laddnyckel.

Om laddningen

  • I garage, carport samt på motorvärmarstolpe tillhandahåller Tunabyggen laddutrustning (uttag av mod 3 typ 2) som ansluts fast av Tunabyggens personal.
  • Laddningen är av typ långsam laddning 1-fas 1,4-4 kW.
  • Hyresgästen skaffar och ansvarar för anslutningskabel.

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse genom att fylla i och skicka in formuläret nedan, ring 0243-733 00 eller besök Kundcenter på Utanforsgränd 2 i Hushagen. Då undersöker vi möjligheten att installera laddbox på just din befintliga bilplats.

Om det finns en ledig bilplats med laddbox i din närhet, erbjuder vi i första hand byte till den platsen.

Intresseanmälan: Laddbox för elbil


Intresseanmälan: Laddbox för elbil


Samtycke: * (obligatorisk)


Samtycke:

Genom att skicka in denna ansökan godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas i samband med min intresseanmälan. Lämnade uppgifter skickas via e-post till info@tunabyggen.se, där de hanteras av Kundcenter i enlighet med GDPR. Läs mer om Tunabyggens hantering av personuppgifter under Om oss / Behandling av personuppgifter.
Senast uppdaterad: