Till innehållet
Till innehållet
På bilden en elbil håller på att laddas.

Laddbox för elbil

Har du elbil, eller funderar du på att skaffa en? För dig som idag är kund hos oss kan vi erbjuda el-laddning. För att kunna ta del av detta erbjudande måste du ha en motorvärmare vid din bilplats.

Vi reserverar oss för att ledningar och säkringar har tillräcklig kapacitet vid just din plats. Vi gör en kostnadsfri bedömning om det är möjligt och lämpligt med laddning på den aktuella platsen, efter det att en intresseanmälan kommit in. Det handlar bland annat om att säkerställa att elsystemet har kapacitet för att klara en installation.

Dags att ladda

Från och med 1 februari 2023 samarbetar Tunabyggen med Borlänge Energi via laddtjänsten "Dags att ladda". Det innebär att du betalar för din faktiska elförbrukning när du laddar bilen plus en fast månadskostnad. Priset per kWh baseras på ”Borlängepriset” med ett påslag för Tunabyggens kostnader (för aktuellt pris se appen).

Pris per månad

Priset för en laddbox är 250 kr/månad. Kostnad för p-platsen och elförbrukningen tillkommer.

Så gör du för att komma igång

  1. Ladda ner appen ”Dags att ladda” på App Store eller Google Play.
  1. Registrera ditt konto genom att följa instruktionerna i appen.
  1. Registrera ditt betalkort i appen och signera med BankID (mottagaren är plugsurfing).
  1. Gå på menyn och klicka på ”Beställ laddningsnyckel”. Nyckeln kostar 69 kr.
  1. Lägg nyckeln i kundvagnen och Beställ så skickas den hem till dig med posten.
  1. Nu går det att använda laddbrickan för att ladda bilen från din laddbox. Det går också att ladda från alla publika laddboxar som är kopplade till ”Dags att ladda” i Borlänge och i Falun!

Om laddningen

  • I garage, carport samt på motorvärmarstolpe tillhandahåller Tunabyggen laddutrustning (uttag av mod 3 typ 2) som fast anslutes av Tunabyggens personal.
  • Laddningen är av typ långsamladdning 1-fas 1,4-4 kW.
  • Hyresgästen tillhandahåller och ansvarar för anslutningssladden

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse genom att fylla i och skicka in formuläret nedan, ring 0243-733 00 eller besök Kundcenter på Utanforsgränd 2 i Hushagen, så undersöker vi möjligheten att installera laddbox på just din befintliga bilplats.

Finns det redan en ledig bilplats med laddbox i din närhet kommer vi i första hand erbjuda byte till den platsen.

Intresseanmälan: Laddbox för elbil


Intresseanmälan: Laddbox för elbil


Samtycke: * (obligatorisk)


Samtycke:

Genom att skicka in denna ansökan godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas i samband med min intresseanmälan för laddbox. Lämnade uppgifter skickas via e-post till info@tunabyggen.se, där de hanteras av Kundcenter i enlighet med GDPR. Läs mer om Tunabyggens hantering av personuppgifter under Om oss / Behandling av personuppgifter.
Senast uppdaterad: