Till innehållet
Till innehållet

Boinflytande

Som hyresgäst hos Tunabyggen har du möjlighet att påverka och utveckla ditt boende på olika sätt.

Tunabyggen har under många år arbetat för att säkra att du som hyresgäst ska bli delaktig, få möjligheten att komma till tals och få inflytande över ditt boende.

Delta och påverka ditt boende!

Här är några exempel på aktiviteter inom ramen för boinflytandearbetet:

  • Möten mellan Tunabyggen och hyresgäster i ett område för att diskutera en särskild fråga, till exempel gemensam gårdsmiljö.
  • Tunabyggen bjuder in berörda hyresgäster till delaktighet när större renoverings- eller ombyggnadsprojekt ska genomföras.
  • Hyresgäster kan starta och engagera sig i självskötselgårdar.
  • Tunabyggen genomför och stödjer olika aktiviteter för att främja gemenskapen.
  • Du som hyresgäst kan ansöka om Trivselpeng om du har en idé om hur vi tillsammans kan bidra till ökad gemenskap i ditt bostadsområde.

Dina synpunkter är viktiga för oss

Ta också vara på din möjlighet att lämna dina synpunkter när vi gör enkäter och undersökningar! Det är viktigt för oss att göra kundundersökningar, då svaren visar vad du som hyresgäst tycker att vi är bra på och vad vi kan förbättra i vår service till dig. Läs mer om hur vi arbetar med kundundersökningar.

Trivselpeng

Har du en idé om hur ni tillsammans kan bidra till ökad trivsel, trygghet, hälsa och gemenskap inom ert bostadsområde? Då vill vi hjälpa till! Du som är hyresgäst hos Tunabyggen kan ansöka om vår Trivselpeng, för att finansiera olika aktiviteter för de boende i ditt bostadsområde.

OBS! Lämna in din ansökan i god tid innan aktivitetens planerade start.

Senast uppdaterad: