Till innehållet
Till innehållet
Flygfoto över Tunaåstrand med omnejd, med en markering som visar på ett ungefär var bostäder kan komma att byggas.

Markeringen på bilden är inte exakt, den visar på ett ungefär var de nya bostäderna kan komma att byggas.

Tunaåstrand

Tunabyggen köpte Tunaåstrand hösten 2018 och området, som har varit en populär plats för bad och rekreation, blev öppet för allmänheten igen efter att ha varit i privat ägo under ett antal år.

Attraktiva bostäder

Tunabyggen har planer på att utveckla området med attraktiva bostäder i en fin miljö. De planerade bostäderna är tänkt att byggas på det som idag är parkering och den tidigare campingytan. Badet och området runt den tidigare serveringsbyggnaden omfattas inte av planerna. Ärendet om byggnation av bostäder ligger nu hos Borlänge kommun.

Den tidigare serveringsbyggnaden behöver byggas om och anpassas om huset ska kunna användas för serveringsverksamhet eller liknande igen. När beslut är fattade om fortsatt utveckling av området tas beslut om hur den tidigare serveringsbyggnaden ska användas.

Badet öppet

Tunaåstrand som rekreationsområde med badplats är öppet och tillgängligt för allmänheten.

Intresserad?

Är du intresserad av en lägenhet? Ställ dig då i första hand i vår bostadskö via Mina sidor, om du inte redan gjort det. Mer information om hur du kan intresseanmäla dig för en lägenhet i Tunaåstrand kommer längre fram när planerna tagit form.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter:

Telefon: 0243-733 00

E-post: info@tunabyggen.se.

Senast uppdaterad: