Till innehållet
Till innehållet

Läroverksvallen

Visualiserad exteriörbild som visar bostadshus i olika höjd och färger.

Vi bygger nu 101 nya hyresrätter på Läroverksvallen som ligger mellan Röda Vägen och Läroverksgatan på Hagalund. Husen byggs i tre, fyra och fem våningar. Ett helt nytt kvarter med närhet till det mesta.

Härifrån är det gångavstånd till skolor, Borlänge centrum, Maserhallen och Aqua Nova, Sportfältet, Resecentrum, Trafikverket, Dalarna Science Park, Kupolen och Norra Backa handelscentrum, bland annat.

Tunabyggen är en av de två aktörer som vann kommunens markanvisningstävling för området. Den andra aktören var SHH som har byggt bostadsrätter som är klara och inflyttade.

Här ska vi gemensamt skapa en helhetslösning för bostadskvarteret med trivsam utemiljö med gemensam lek- och vistelseyta.

Avvikelser och justeringar kan förekomma i visualiseringar, planlösningar, färgsättningar och i olika inredningsalternativ som vi visar upp här på hemsidan.

Visualiserad exteriörbild från innergården som visar hus i vinkel med loftgångar och gräsmatta med träd.

Våra bostäder på Läroverksvallen

Här kan du kika in i lägenheterna. Vi lägger till mer information vartefter det finns.

Foto av första spadtaget.

Följ bygget på Läroverksvallen

Följ bygget från första spadtaget till inflyttningsklara bostäder.

Intresserad?

Är du intresserad av en lägenhet på Läroverksvallen? Ställ dig då i första hand i vår bostadskö via Mina sidor, om du inte redan gjort det. Mer information om hur du kan intresseanmäla dig för en lägenhet i det här kvarteret kommer senare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter:
Telefon: 0243-733 00
E-post: info@tunabyggen.se.

Vill du få fortlöpande information om Läroverksvallen, lämna namn och e-post till oss via formuläret nedan. Det gäller också för dig som vill få information när vi startar uthyrningen.


Namn

E-post
Senast uppdaterad: