Till innehållet
Till innehållet
Öppen planlösning med köksdel och vardagsrumsdel. Fönstren är stora och väggarna ljusa. Ekgolvet ger ett varmt intryck. Rummet på bilden är möblerat med en grå soffa och mörka matplatsmöbler.

Bilden är från en tidigare visningslägenhet. Avvikelser kan förekomma i utförande och färger. Foto Patrik Persson

Lägenhetsbeskrivning

Lägenheterna har en rymlig hall, stort badrum med dusch och tvättmaskin med kombinerad tvätt- och torkfunktion. Köket i öppen planlösning är utrustat med kyl/frys, fristående spis, diskmaskin och bra förvaringsutrymmen. Mysigt vardagsrum med utgång till balkong. Ettorna har sovalkov och övriga lägenheter har ett eller två sovrum.

Balkong

Alla lägenheter har balkong på ca 6 kvm med plats för bord och stolar. Räcke i lackat aluminium med överliggare och stående pinnar.

Mot eventuell närliggande balkong finns en avskiljande vägg som skydd mot insyn.

Vy över köksdelen med släta grå luckor, ljusa väggar och mörka matrumsmöbler som står framför ett fönster med  ljusgrå långa gardiner.

Bilden är från en tidigare visningslägenhet. Avvikelser förekommer. Bilden visar till exempel en annan typ av spis. Foto: Patrik Persson

Kök

Köket har skåpluckor i grå laminat och svarta bänkskivor. Stänkskydden är i rostfritt stål eller grå laminat. Spishäll och hoar är nedsänkta i bänkskivorna.

Köken är utrustade med följande vitvaror:

 • Fristående spis från Cylinda med varmluftsugn eller motsvarande.
 • Spisfläkt. Varje lägenhet har ett separat FTX-system.
  - I små lägenheter, upp till 36kvm, sitter ventilationsaggregatet placerat i kökets fläktskåp.
  - I större lägenheter är aggregatet väggmonterat i lägenhetens förråd
 • Diskmaskin från Cylinda.
 • Kombinerad kyl och frys från Cylinda.
 • Källsortering i utdragbara lådor under diskbänkskåp.

En arbetsbänk i köket kan monteras bort för ett ge en tillgänglighetsanpassad arbetsplats.

Badrum

Badrummet är handikappanpassat och har våtrumsväggar, våtrumsmatta med uppvikta kanter och målade tak.

Badrummet har följande utrustning:

 • WC-stol IFÖ Sign, golvstående med vitt lock.
 • Handfat IFÖ Spira Square och badrumsskåp med belysning.
 • Tvättställsblandare FM Mattsson.
 • Duschstång.
 • Duschset FM Mattsson.
 • Tvättmaskin med kombinerad tvätt- och torkfunktion

Hall

Hallen har närmast entrédörren en ljus våtrumsmatta som golvbeläggning utan uppvik på vägg. Övriga delar av hallen har laminatgolv.

Väggar och tak är målade i vitt. Det finns plats för hallbyrå, spegel och stol eller sittbänk. Hallen är försedd med en rymlig hatthylla med gott om plats för skor därunder.

Bakom hatthyllan finns demonterbara väggskivor vilka täcker ett kopplingsschakt för VVS och el. Ett elskåp är placerat i väggen. Takhöjden är sänkt närmast ingången för att ge plats för ventilationskanaler.

Dörr

Entrédörren till lägenheten är av inbrottsskyddande klass med dörrkik, vilket ger dig tryggheten att se vem som ringer på din dörr. Dörren har målad yta. Mekanisk ringklocka.

Förråd

Varmförråd inne i lägenheten finns i tvåorna och treorna. Förrådet har samma golvbeläggning som i hallen, en förvaringshylla och därunder en garderobstång. Väggar är målade i vitt. Taket är sänkt för att rymma ventilationsutrustning däröver.

Till ettorna hör ett gallerförråd, storlek ca 2,6 kvm, i förrådsbyggnad.

Ett mindre antal gallerförråd i förrådsbyggnad, storlek ca 2,6 kvm, finns att hyra.

Garderober

Typ av garderober är angivna på planritningarna. I lägenheter med två rum och kök och större finns två garderober, alternativt en extra bred, garderob, per planerad sängplats.

En garderob med beteckning G1, är upptill utrustad med en hylla och klädstång, nedtill med dubbla trådbackar och längst ner plats för skor. En garderob med beteckning G2 är inredd med hyllor i den övre halvan och fyra trådbackar i den nedre. En garderob med beteckning G3 är en delad garderob med fem hyllor och fyra trådbackar i ena delen. I den andra delen finns det klädstång, två hyllplan och två trådbackar samt plats för skor nedtill.

Linneskåp, betecknat L, har samma inredning som garderob G2.

Städskåp, betecknat ST, är inrett för förvaring av dammsugare, städutrustning och annat.

Övriga rum

Alla övriga rum har laminatgolv. Väggar och tak är målade i vitt.

Det stora sovrummet har en garderobsvägg, ljusa väggar och bra plats för en dubbelsäng med nattygsbord. Väggarna är ljusa och golvet är ekgolv.
Det mindre sovrummet är här inrett med en enkelsäng och ett skrivbord. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en rosa matta över ekgolvet. I fönstret hänger ljusrosa gardiner.

Bilderna är från en tidigare visningslägenhet. Avvikelser kan förekomma i utförande och färger. Foto: Patrik Persson

Ventilation

Alla lägenheter har ett eget ventilationssystem av typ Systemair, ett så kallat FTX-system med värmeväxling. I lägenheter med ett rum och kök är ventilationsaggregatet monterat i köksöverskåp, kombinerat med köksfläkten, i övriga lägenheter sitter aggregatet i förrådet. Kanaler för ventilationsrör är i vissa rum dragna i taket intill vägg, dolda i lådor.

Installationer

Installationer av el och vatten är dolda i vägg, tak eller golv.

Takhöjd

Takhöjden är normalt 2,40 m. Innertaket är sänkt i badrum, i delar av hallen och i förrådet samt i vissa delar av andra rum för att dölja ventilationsutrustning.

Egen brandcell

Varje lägenhet är en egen brandcell.

Tillgänglighetsanpassning

Lägenheterna är tillgänglighetsanpassade.

Avvikelser

Vi reserverar oss för att avvikelser kan förekomma.

Senast uppdaterad: