Till nyhetsarkivet

Butiken viktig för hela området

För Tunabyggen och Stålbo Borlänge AB är det viktigt att Tjärna Ängar har en fungerande livsmedelsbutik.
När den nye butiksägaren Simon Nilsson på fredagen tog över butiken var vi där och hälsade den nye butiksägaren välkommen till området.

– Vi ser väldigt positivt på att det finns en fungerande livsmedelsbutik på Tjärna Ängar, säger Patrik Junkka, Vd, Stålbo Borlänge AB.

– Det är viktigt för hela området och en värdefull service för våra hyresgäster.

Ett levande Tjärna centrum betyder mycket  också för Tunabyggen eftersom vi dessutom äger fastigheten och också har vårt områdeskontor granne med butiken.

– Vi vill på det här sättet välkomna den nye ägaren och önska honom varmt lycka till, säger Kenneth Persson, Tunabyggens ordförande.

Gott samarbete

– Vi har haft ett gott samarbete från start och vi ser mycket positivt på de planer Simon Nilsson har för butiken. En driven aktör som tillför mycket till hela området, säger Pernilla Bergkvist, marknadschef på Tunabyggen.

Foto på Pernilla Bergkvist, Monica Lundin, Simon Nilsson med en blombukett i handen, Kenneth persson och Anna-Karin Hindrikes på fruktavdelningen i butiken.

Från vänster Pernilla Bergkvist, marknadschef Tunabyggen, Monica Lundin, kommunalråd, Simon Nilsson, butiksägare Hemköp Tjärna Ängar, Kenneth Persson, ordförande Tunabyggen, och Anna-Karin, lokalansvarig Tunabyggen.