Till innehållet
Till innehållet

Vi söker maskinförare och hantverkare

Foto av en Tunabyggenklädd man som låser upp en dörr med blommor i förgrunden.

Just nu söker vi både maskinförare och hantverkare. Vi söker dig som gillar att jobba med människor och att ge superbra service. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi vill att du gillar att jobba med människor och är driven och handlingskraftig. Du ser möjligheter istället för problem och du tar ansvar för resultatet av ditt arbete. Du är bra på att jobba självständigt men gillar också att bidra i ett team.

Vi vill att du är professionell och trevlig mot alla du möter. I din arbetsvardag är du i kontakt med hyresgäster, skolor, omsorgsboenden, seniorboenden och fritidsanläggningar. Det gör att du behöver vara öppen och lyhörd i mötet med människor.

Du har grundläggande IT-kunskaper och mobilen är en naturlig del av din vardag för att hålla en god struktur samt hantera arbetsorder. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska.

Läs mer och ansök

Läs mer om båda tjänsterna och ansök via länkarna här nedan.

Sista ansökningsdag för hantverkare är 2024-08-11 och för maskinförare 2024-08-18, men intervjuer kommer att ske löpande så tillsättning av tjänst kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum, därför rekommenderar vi dig att söka snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Länk