Till innehållet
Till innehållet

Marknadschef till Tunabyggen

Foto av tre medarbetare som står i en trappa och pratar.

Vi söker en marknadschef som ska leda och driva vårt marknadsföringsarbete och utveckla vår marknadsorganisation. Som vår marknadschef arbetar du med att bygga Tunabyggens varumärke, stärka relationen med våra kunder och marknadsföra våra produkter/tjänster där marknadsanalysen har en central roll.

 

Vi vill att du leder och utvecklar våra kommunikations- och marknadsföringsstrategier med ett stärkt försäljningsarbete och en effektiv intern och extern kommunikation som mål. Som ledare kommer du att inspirera, leda och följa upp marknadsteamet för att leverera goda resultat och bidra till Tunabyggens framgång.

Som marknadschef på Tunabyggen har du personal- och budgetansvar. Du sitter i företagets ledningsgrupp och rapporterar till vår VD. Din arbetsgrupp består av fem medarbetare - fyra som tillhör marknad och kundcenterchef.

Vi förväntar oss ett närvarande ledarskap, likaså en förmåga att höja blicken och jobba strategiskt med företagets utveckling tillsammans med övriga i ledningsgruppen.

För att lyckas i rollen behöver du vara modig och stresstålig. Du har förmåga att prioritera och hantera flera parallella projekt och aktiviteter. Som ledare är du prestigelös och lyhörd men har ändå modet att agera och våga ta beslut.

Detta är en roll för dig som vill kombinera affärsmässighet och samhällsnytta. Utifrån vår affärsplan är vårt uppdrag att med tydligt fokus på social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet bedriva vår verksamhet

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2024-03-18, tillsättning kan ske tidigare. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsten och ansök via länken:

Länk