Till innehållet
Till innehållet

Teletekniker - ledig tjänst

Bild

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som elektriker eller med att installera säkerhetslösningar, teleteknik eller styr/regler. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat installationer av larm- och passagesystem, felsökningar och akut service. Du kommer att ansvara för planerat underhåll och akutservice samt aktivt arbeta med förbättringsåtgärder på våra anläggningar. Sista ansökningsdag är 2024-03-03, intervjuer och tillsättning kan ske tidigare.

 

Som person är du engagerad, serviceinriktad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt.

Du gillar att jobba med människor och att ge superbra service. Du är driven och handlingskraftig. Du ser möjligheter istället för problem och du tar ansvar för resultatet av ditt arbete. Du är bra på att jobba självständigt men gillar också att bidra i ett team.

Vi vill att du har gymnasieutbildning mot EL eller teleteknik, alternativt erfarenhet av säkerhetsinstallation och service (inriktning inbrottslarm, passersystem, CCTV och/eller brandlarm), teknisk kunnighet med datorvana och nätverksförståelse samt erfarenhet av RCO-system

Flytande svenska och grundläggande kunskaper i engelska samt B-körkort är ett krav.

Det är även meriterande om du har:

  1. Erfarenhet som elektriker
  2. Certifikat från SBSC eller liknande.
  3. Installation och underhåll av fiber.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Mer information och ansökan via länken:

Länk