Till innehållet
Till innehållet

Serviceelektriker – ledig tjänst

Bild

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har minst tre års erfarenhet av installation och/eller service av elanläggningar. Du är praktiskt lagd, gillar problemlösning och uppskattar att arbetet varierar mellan elarbeten, mindre fastighetsreparationer och fastighetsunderhåll. Sista ansökningsdag är 2024-03-03, intervjuer och tillsättning kan ske tidigare.

 

Du gillar att jobba med människor och att ge superbra service. Du är driven och handlingskraftig. Du ser möjligheter istället för problem och du tar ansvar för resultatet av ditt arbete. Du är bra på att jobba självständigt men gillar också att bidra i ett team.

Dina arbetsuppgifter kan vara allt från att utföra mindre elarbeten till mellanstora projekt. Det akuta och felavhjälpande underhållet av våra fastigheter och anläggningar är högst prioriterat för att säkerställa att våra kunder får högkvalitativ service. Arbetet är rörligt och omväxlande och förutsätter att du följer ritningar och scheman med stor noggrannhet. Ärendeflöden inkommer via vårt fastighetssystem.

Vi vill att du är professionell och trevlig mot alla du möter. Din arbetsvardag är i andras hem, på skolor, omsorgsboenden, seniorboenden och fritidsanläggningar samt i externa förvaltningsuppdrag. Det gör att du behöver vara öppen och lyhörd i mötet med människor.

Du har grundläggande it-kunskaper och mobilen är en naturlig del av din arbetsvardag. Du ska ha en genomförd gymnasieutbildning eller annan utbildning vi anser likvärdig. Flytande svenska och goda kunskaper i engelska samt B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen samt ytterligare språkkunskaper.

Meriterande är även erfarenhet av och kunskaper om svagström och kunskaper inom passagesystem, brandlarm, styr och regler. För att garantera hög säkerhet har du förmåga att kontinuerligt behärska informationsinhämtning och informationsspridning.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Mer information och ansökan via länken:

Länk