Till innehållet
Till innehållet

Dags för hyresgästenkäten

Bild

Passa på och tyck till om ditt boende och vår service i enkäten som skickas ut digitalt den 11 oktober. Hjälp oss att bli en bättre hyresvärd, så kan du dessutom vinna ett presentkort!

Enkäten skickas ut till dig som har en e-postadress eller ett mobilnummer registrerat. Ett utskick per bostad.

För dig som inte kan svara digitalt finns det pappersenkäter på Kundcenter. Kan du inte ta dig till Kundcenter skickar vi ut en enkät med svarskuvert. Kontakta Kundcenter via 0243-733 00.

Sista svarsdatum är den 14 november.

Du som har svarat på hela enkäten kan delta i utlottningen av tre presentkort på Kupolen (värde 500 kr vardera).

Får ingen i ditt hushåll en enkät via e-post eller sms, kan det bero på att din/er kontaktinformationen på Mina sidor inte är uppdaterad. Gå in och uppdatera din/er kontaktinformation på Mina sidor och kontakta oss via info@tunabyggen.se så kan du få en ny länk till enkäten.

Kundundersökningar är en del i vårt utvärderings- och förbättringsarbete

Vart annat år genomförs vår stora hyresgästundersökning som i år skickas ut till 4750 hyresgäster i lika många bostäder.

Det är viktigt för oss att göra dessa enkäter, då svaren visar vad du som är vår hyresgäst tycker att vi är bra på och vad vi kan förbättra i vår service till dig. Vi sammanställer och analyserar alltid resultatet för att se vad vi ska lägga fokus när det gäller underhåll, förvaltning och service framöver.