Till innehållet
Till innehållet

Vi söker hantverkare

Foto av en Tunabyggenklädd man som låser upp en dörr med blommor i förgrunden.

Vi söker dig som är utbildad snickare, eller har kunskaper vi anser likvärdiga. Du gillar att jobba med människor och att ge superbra service. Som hantverkare hos Tunabyggen arbetar du med allt inom snickeri - både stort och smått. Välkommen med din ansökan senast den 10 april.

 

Du är driven och handlingskraftig. Du ser möjligheter istället för problem och du tar ansvar för resultatet av ditt arbete. Du är bra på att jobba självständigt men gillar också att bidra i ett team.

Vi vill att du är professionell och trevlig mot alla du möter. Din arbetsvardag är i andras hem, på skolor, omsorgsboenden, seniorboenden och fritidsanläggningar. Det gör att du behöver vara öppen och lyhörd i mötet med människor.

Dina arbetsuppgifter kan vara allt från att utföra mindre reparationer till mellanstora projekt. Eftersom arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag krävs att du är flexibel och har en bred kunskap inom området. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av maskinsnickeri. Du kommer att tillhöra utföraravdelningen som består av 14 trevliga och driftiga kollegor.

Mer information och ansökan i ansökningsaportalen via länken här intill.

Välkommen med din ansökan!

Länk